Lectii inot

Înotul este o activitate care stimulează dezvoltarea fizică armonioasă a copiilor, cu multiple implicaţii pozitive pentru sănătate:

  • Stimulează activitatea sistemului imunitar
  • Antrenează toți mușchii și încurajează dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a corpului
  • Ajută la câștigarea încrederii în sine
  • Crește inteligența emoțională și capacitatea de concentrare.
  • Îmbunătățește considerabil somnul.
  • Înotul este un sport care favorizează oxigenarea şi stimulează activitatea cardiacă, de aceea ar trebui practicat de la vârste cât mai mici.

Beneficiul major este dat de faptul că această formă de exerciţiu fizic antrenează musculatura întregului organism fără să pună presiune pe articulaţii, un aspect important şi în cazul adulţilor, dar cu atât mai important în cazul copiilor care au încheieturile mult mai „laxe” şi mai vulnerabile.

In privinta programului la inot, precum si mai multe detalii, va rugam sa contactati receptia clubului: 0723.998.266 sau instructorul de inot coordonator: 0741.020.084

TipPretDurataDetalii
1 sedinta115 lei50 min(3 – 12 ani), valabil 1 zi
4 sedinte450 lei50 min(3 – 12 ani), valabil 1 luna
4 sedinte350 lei30 min(3 – 5 ani), valabil 1 luna
8 sedinte750 lei50 min3 – 12 ani), valabil 1 luna
8 sedinte630 lei30 min(3 – 5 ani), valabil 1 luna
12 sedinte1000 lei50 min(3 – 12 ani), valabil 2 luni
Grup 6 – 8 Copii
TipPretDurataDetalii
1 sedinta170 lei50 min(3 – 12 ani), valabil 1 zi
4 sedinte650 lei50 minValabil 1 luna
8 sedinte1000 lei30 minValabil 1 luna
10 sedinte1500 lei50 minValabil 1 luna
Lectii inot copii individual
TipPretDurataDetalii
1 – 10 copii/sedinta95 lei2 instructori
11 – 20 copii/sedinta80 lei3 instructori
Lectii inot copii gradinite
TipPretDurataDetalii
1 sedinta230 lei50 min
10 sedinte1700 lei50 min
Lectii inot adulti

Observatii : Achizitionarea unui abonament la inot, nu ofera accesul la piscina interioara in afara orelor de curs.

Karate

Practicarea cursurilor de karate le oferă șansa celor mici de a învăța de la sensei ce înseamnă respectul față de semeni, vor dobândi încredere în propria persoană, își vor cultiva răbdarea și stăpânirea de sine și își vor îmbunătăți starea de bine.

Printre beneficiile fizice obținute în urma antrenamentelor se numără: îmbunătățirea condiției fizice în general, dezvoltarea capacității aerobe, imbunătățirea echilibrului, fortificarea / întărirea corpului, creșterea flexibilității, greutatea corporală este menținută în limite normale, creșterea vitezei de reacție, dezvoltarea coordonării, controlul corpului.

Cursurile de karate îi pot ajuta foarte mult pe copiii cu dificultăți de concentrare și un caracter impulsiv, hiperreactiv. Artele marțiale stimulează capacitatea de concentrare, atenție și reduc impulsivitatea prin respectarea disciplinei.

Cost: 8 sedinte – 300 lei

Programări: 0723.998.266

Cycling kids

La Daimon Sports&Spa pregătim copiii atât pentru performanță cât și pentru plăcerea de a pedala în aer liber, de a face mișcare și de a se bucura de sport,pentru că sportul ne face mari iar pasiunea nu are limite. Copiii de la Cycling Kids dau dovadă de acest lucru în fiecare zi de antrenament cu Gabriel Tențu.

Au ajuns Campioni Naționali la Mountain Bike, la șosea și Ciclocros. Au participat la Cupa Națională, la Campionatul Național și multe alte competiții de unde s-au întos cu rezultate foarte bune. Acest lucru implică pasiune, devotament, talent și multă muncă.

Dacă și copilului tău ii plac plimbările cu bicicleta, atunci Cycling Kids ar putea fi activitatea potrivită pentru el.

Ciclismul ajută la crearea unor obiceiuri sănătoase și la întărirea corpului. Printre altele, acesta întărește sistemul imunitar, sistemul circulator și îmbunătățește articulațiile.

Cost: 8 sedinte – 300 lei

Programări: 0721.502.020

Tenis

Viitorul Roger Federrer sau viitoarea Simona Halep? Pe terenurile de tenis de la Daimon, nu punem presiune, îi permitem copilul tău să se distreze și să se disciplineze într-un mod relaxat. Supranumit și „sportul alb”, tenisul este unul din cele mai elegante sporturi și poate fi practicat pe unul dintre cele 5 terenuri atât pe timpul sezonului cald, cât și iarna. Poftă de sport să fie!

ȘCOALA DE TENIS

Coordonatorii Daimon se bucură de feedback pozitiv din partea cursanților pentru că propun tehnici personalizate. Sunt atenți atât la disciplină, cât și la experiența pe care o are copilul pe teren. Micii sportivi își vor dezvolta laturile tehnice, tactice, fizice și mentale, iar antrenorul va fi prezent în fiecare moment pentru a le monitoriza evoluția.

Grupele sunt formate din maximum 6 copii, iar intervalul orar este 8.00 – 19.00, de luni până vineri. Modificările programului vor fi comunicate.

Programari: 0759.019.895

Fotbal

Bucurându-se de popularitate în România, fotbalul este un sport pe care mulți băieți visează să-l practice de la vârste fragede. Dacă și al tău e în această categorie, îndeplinește-i visul și adu-l la Daimon! Fotbalul favorizează dezvoltarea armonioasă, îl învață pe copil ce înseamnă lucrul în echipă, îl disciplinează și îi stimulează concentrarea și rezistenţa mentală.

Clubul Daimon Sport&Spa a început un parteneriat puternic împreuna cu FC.Tineretul București axat pe dezvoltarea tinerilor fotbaliști dar cu obiective îndrăznețe de a creea pe piața sportivă locală dar și națională, un club de elită. Parteneriatul constă în formarea de grupe de copii și juniori având ca obiectiv participarea în cadrul competițiilor locale, naționale dar și internaționale.

Antrenor Caliman Stefan – singurul antrenor care a reușit să obțină împreună cu elevii săi, 2 titluri de campion municipal și 1 titlul de vicecampion până la vârsta de 25 de ani din istoria campionatului Bucureștean la sectorul juvenil.

Detalii și înscrieri: 0722.591.457

Contact Daimon Kids

Daimon Club

Calea Piscului 10, Bucuresti (vizavi de Sala Polivalenta)

Telefon

0723.998.266 / 0758.818.160

Email

office@daimonclub.ro

Program

Luni-Vineri: 06:00-22:00
Sambata – Duminica 08:00-20:00

SummerSchool 2024

DaimonClub.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a programului de fitness ideal pentru tine. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.