Trattoria Social

In inima parcului, adapostit de arborii falnici, restaurantul iti ofera o experienta culinara autentica, inspirata de bucataria italiana. Terasa generoasa, decorul predominant din lemn, cu ferestre impresionante, asigura o atmosfera placuta indiferent de anotimp.

Gastronomia italiana este cunoscuta pentru aromele sale puternice si pentru prospetimea ingredientelor. Meniul restaurantului te poarta intr-o calatorie prin nordul Italiei, unde vei savura fructele de mare si pestele proaspat. Treptat, te vei indrepta spre centrul Italiei, iar aici te vom rasfata cu preparate pe baza de rosii, ulei de masline, busuioc si usturoi. Iar in final, vei poposi in sudul Italiei, pe taramul pastelor si a branzei din belsug.

La Daimon Trattoria Social te bucuri de preparatul care te face sa spui din toata inima MAMMA MIA! Stii, italienii pun familia pe primul plan, iar noi respectam traditia. Pentru micii membri ai familiei tale am pregatit un loc de joaca fantastic, utiliat cu tobogane, leagane, trasee si numeroase jocuri si jucarii!

Cere oferta petrecere copii

  Toate serviciile intr-un singur loc

  150 locuri restaurant
  Loc de joaca la interior
  450 locuri terasa
  Loc de joaca la exterior

  Trattoria Social

  mai mult decat un restaurant

  Contact Trattoria Social

  Daimon Trattoria

  Calea Piscului 10, Bucuresti (vizavi de Sala Polivalenta)

  Telefon

  0727.427.852

  Email

  office@daimonclub.ro

  Program

  Luni – Duminica 10:00-23:00