๐ŸŽ‰ Revelion 2024, unde magia noului an incepe la Daimon Club! O Noapte Speciala โ€“ Trei Revelioane Unice. ๐ŸŽ‰

Pregateste-te pentru calatoria in timp pe ritmuri de muzica retro, disco sau nostalgica iar la miezul noptii te vom teleporta direct in noul an 2024 cand cerul se va aprinde cu artificii si vei avea parte de surprize de neuitat.

๐ŸŽ™ Retro Party ๐ŸŽ™

๐Ÿ’ƒ Disco Party ๐Ÿ’ƒ

๐Ÿท Nostalgic Party ๐Ÿท

Daimon Club, situat in inima Bucurestiului, ofera o experienta extraordinara de Revelion 2024, combinand distractia cu eleganta. Evenimentul se desfasoara sub trei teme diferite: Retro Party, Disco Party si Nostalgic Party, oferind o calatorie muzicala unica prin diferite epoci. Muzica va fi variata si vibranta, cu trupa Bazzar si sesiuni de saxofon pentru a incanta publicul. Un element deosebit este muzica traditionala romaneasca, care aduce un omagiu bogatiei culturale a tarii. DJ-ii vor asigura un ritm constant al distractiei, mentinand atmosfera energica si antrenanta.

Punctul culminant al serii va fi spectacolul de artificii la miezul noptii, o traditie de Revelion ce simbolizeaza speranta si bucuria noului inceput. De asemenea, evenimentul include o tombola cu multe surprize, menita sa adauge un element de emotie si anticipare.

In plus, Daimon Club acorda o atentie deosebita familiilor cu copii. Copiii sub 12 ani vor beneficia de un meniu special si de acces la un loc de joaca supravegheat, unde vor fi ocupati cu diverse activitati distractive si educative. Aceasta asigura parintilor posibilitatea de a se bucura de petrecere, stiind ca micutii lor sunt in siguranta si se distreaza.

Biletele pentru eveniment sunt disponibile pentru achizitie, cu discounturi atractive pentru cumparaturi timpurii si pentru grupuri mai mari de 10 persoane. Daimon Club ofera o oportunitate ideala pentru a sarbatori trecerea in noul an intr-un mod memorabil, cu muzica pentru toate gusturile, activitati pentru copii si un cadru festiv inedit. Aceasta petrecere de Revelion promite sa fie un eveniment plin de veselie, muzica buna si momente speciale, toate intr-o locatie de vis, in inima verde a Bucurestiului.

Disclaimer Revelion 2024

Pentru biletele achizitionate pรขnฤƒ la data de 1.12.2023 se va aplica un discount de 10%

Pentru grupuri mai mari de 10 persoane se va aplica un discount de 10% โ€“ Oferta valabila pentru adulti.

Ofertele nu se cumuleaza.

Copiii pana รฎn 12 ani, care achita meniul de 250 lei, vor avea acces la locul de joaca unde vor avea un supravghetor si un animator, fara loc la masa adulศ›ilor.

Biletele se mai pot achizitiona si de la Restaurantul Daimon Trattoria.
Contact:
Retro Party -Daimon Gala: 0 749 260 359/ 0732 324 666
Disco Party-Daimon Boho: 0 749 260 359/ 0731 300 833
Nostalgia Party-Daimon Trattoria:0727 427 852/ 0762 796 081

SummerSchool 2024

DaimonClub.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a programului de fitness ideal pentru tine. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.