Petrece o zi gratis la Daimon Sports & Spa.
Iată termenii și condițiile pentru a beneficia de acest voucher:

  1. Abonare la Newsletter: Pentru a primi voucherul cadou, trebuie să te abonezi la newsletter-ul nostru folosind adresa ta de email validă. Abonarea este gratuită și te ține la curent cu cele mai recente oferte, evenimente si petreceri.
  2. Valabilitatea Voucherului: Voucherul cadou oferă acces la facilitățile Daimon Sports & Spa: piscină interioara, sală de fitness și clase de aerobic. Este important să îl folosești în termen de 14 zile de la înregistrarea abonării tale la newsletter. După expirarea acestui termen, voucherul va deveni nul și nu va mai putea fi folosit.
  3. Rezervare Prealabilă: Pentru a te bucura de serviciile oferite de Daimon Sports & Spa, este recomandat să faci o rezervare prealabilă, în funcție de disponibilitatea facilităților la nuamrul de telefon: 0723.998.266
  4. Utilizare Singulară: Voucherul cadou este valabil pentru o singură utilizare și este non- transferabil.
  5. Politica de Confidențialitate: Ne angajăm să protejăm confidențialitatea datelor tale personale și să le folosim exclusiv în scopul furnizării newsletter-ului și a voucherului cadou asociat. Poți consulta politica noastră de confidențialitate pentru mai multe detalii.

Îți mulțumim pentru abonarea la newsletter-ul nostru. Nu ezita să ne contactezi pentru orice întrebare sau nelămurire legată de acest voucher sau oricare alt aspect al serviciilor noastre.

Cu drag, Echipa Daimon

SummerSchool 2024

DaimonClub.ro iti ofera o experienta cat mai personalizata in procesul de cautare a programului de fitness ideal pentru tine. In acest scop folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul si pentru a analiza traficul.