Evenimente private

FUN IT YOUR WAY!

Fie ca este vorba de un majorat, bal de boboci sau de final de liceu/facultate Daimon este locatia ideala indiferent de anotimp. Vara poti profita de cele 2 piscine in aer liber si de terasa generoasa, iar toamna si iarna poti avea parte de un eveniment memorabil in interiorul unuia dintre cele 2 corturi elegante, a clubului sau chiar in cadrul restaurantului.

despre noi

Evenimente Private

o petrecere de neuitat

Restaurantul Daimon Trattoria, cu o capacitate interioară de 160 persoane la mese împărțită astfel: 80 locuri Salon Mare, 40 locuri Salon Mic, 40 locuri Separeu.
O terasă verde, elegantă cu bar de exterior și o capacitate de 250 locuri la mese.

Daimon Lounge & Outdoor amplasat in imediata apropiere a piscinei este zona principala de party. Cu o capacitate interioară de 160 locuri la mese, respectiv 400 locuri in picioare. Locatia permite aranjamente si compartimentari in functie de specificul fiecarui eveniment si beneficiaza de spatii de serviciu.

Zona piscinei poate juca un dublu rol, atat ca decor ambiental cat si ca locatie exterioara pentru organizarea unor evenimentelor inedite. Aici capacitatea se extinde cu încă 500 locuri la mese, respectiv 900 de locuri in picioare.

Frumos luminata la lasarea serii, va marca vizual evenimentul dumneavoastra in memoria fiecarui invitat.
Randare sali
Sala de conferințe l x L Suprafata (m.p.) Sala de banchet (pers.) Cocktail (pers.) Sala de teatru (pers.) Sala de clasă (pers.) Sala in forma de U (pers.) Usa l x L Înălțimea tavanului
Gala 16x45 720 370 700 236 150 95 3x2 6
Laguna 15x40 600 350 600 196 106 80 3x2 6
Stabileste o intalnire cu unul din consultantii nostri. stabileste o intalnire
contacteaza-ne

Pentru detalii suplimentare sau programari te rugam sa ne contactezi utilizand formularul de mai jos.

trimite
Va multumim pentru mesaj!
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp!