Evenimente private

Locatia evenimentelor tale in aer liber!

Fie că este vorba despre un eveniment corporate menit să imbuntățească relațiile într-o echipă sau de un eveniment memorabil din viață precum o nuntă, un botez sau un bal, suntem convinși că veți aprecia flexibilitatea pe care Daimon Club o poate oferi datorită numeroaselor facilități de care dispune.

despre noi

Evenimente Private

o petrecere de neuitat

Restaurantul Daimon Trattoria, cu o capacitate interioară de 160 persoane la mese împărțită astfel: 80 locuri Salon Mare, 40 locuri Salon Mic, 40 locuri Separeu.
O terasă verde, elegantă cu bar de exterior și o capacitate de 250 locuri la mese.

Daimon Lounge & Outdoor amplasat in imediata apropiere a piscinei este zona principala de party. Cu o capacitate interioară de 160 locuri la mese, respectiv 400 locuri in picioare. Locatia permite aranjamente si compartimentari in functie de specificul fiecarui eveniment si beneficiaza de spatii de serviciu.

Zona piscinei poate juca un dublu rol, atat ca decor ambiental cat si ca locatie exterioara pentru organizarea unor evenimentelor inedite. Aici capacitatea se extinde cu încă 500 locuri la mese, respectiv 900 de locuri in picioare.

Frumos luminata la lasarea serii, va marca vizual evenimentul dumneavoastra in memoria fiecarui invitat.
Stabileste o intalnire cu unul din consultantii nostri. stabileste o intalnire
contacteaza-ne

Pentru detalii suplimentare sau programari te rugam sa ne contactezi utilizand formularul de mai jos.

rezerva
Va multumim pentru mesaj!
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp!