Evenimente corporate

dovada aprecierii angajatilor

Traim in secolul vitezei, muncim, mergem acasa si ne prindem intr-o rutina din care avem din cand in cand nevoie sa evadam. Daimon este evadarea de care angajatii tai au nevoie si locul unde dovada aprecierii lor devide o adevarata petrecere festiva.

Evenimente corporate la DaimonClub

Evenimente corporate

dovada aprecierii angajatilor

Situat intr-o locatie usor accesibila si o suprafata de peste 20,000 m2, Daimon Club poate gazdui orice eveniment, fie ca e vorba de o conferinta sau un seminar, un atelier, o sesiune de formare, un teambuilding sau petreceri tematici pentru angajatii dumneavoastra. Va punem la dispozitie doua sali de eveniment, cu o suprafata de 720 m2 si respectiv 600 m2, fiecare dispunand de piscina exterioara si bucatarie proprie.

Ne mandrim cu o echipa de oameni specializati in organizarea de evenimente corporative, ce o sa fie alaturi de dumneavoastra pe intreaga desfasurare a evenimentului, precum si de cele mai elegante si variate meniuri de bauturi si mancare.

Facilitati si beneficii:- echipamente audio-video si lumini ambientale
- internet wireless gratuit
- parcare spatioasa de peste 500 de locuri

Solicita o oferta adaptata cerintelor evenimentului. solicita oferta
Randare sali
Sala de conferințe l x L Suprafata (m.p.) Sala de banchet (pers.) Cocktail (pers.) Sala de teatru (pers.) Sala de clasă (pers.) Sala in forma de U (pers.) Usa l x L Înălțimea tavanului
Gala 16x45 720 370 700 236 150 95 3x2 6
Laguna 15x40 600 350 600 196 106 80 3x2 6
contacteaza-ne

Pentru detalii suplimentare sau programari te rugam sa ne contactezi utilizand formularul de mai jos.

trimite
Va multumim pentru mesaj!
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp!